fbpx
ÍGY TŰNJ KI A TÖMEGBŐL!
Segítünk elérni a vállalkozásoknak, hogy ne vesszenek el az óriási zajban és a több ezer cég között is ki tudjanak tűnni a tömegből. – Ezáltal nem csak piacvezetővé válnak, hanem irányítani is fogják azt!
Egész napos képzésünkön megmutatjuk a vállalkozásoknak, hogyan emelkedhetnek ki a saját területükön, különböztethetik meg magukat a versenytársaktól és miként érhetnek el a világban zajló eseményektől függetlenül is kimagasló eredményeket.

Tudásunkat fiatalos lendületbe bújtatva, 35 éves vállalkozói tapasztalattal adjuk át!

Ez egy lehetőség minden terjeszkedni vágyó vállalkozás számára. Ha ebbe a csoportba sorolod magad és:

Nem akarsz beállni a sorba és kivárni a helyedet a siker létráján,

Nem félsz a szintlépéstől, valódi növekedést akarsz elérni, amiért tenni is hajlandó vagy,

Nem „egyéjszakás” sikerre hajtasz, hajlandó vagy hosszú távon gondolkozni az igazi előrelépésért,

Akkor valóban Neked való ez a képzés!
És miért van erre most igazán nagy szükség? Mert nagy változások következnek!
Vállalkozóként bizonyára tisztában vagy azzal, milyen nehéz a jelenlegi gazdasági helyzet. Megfigyeléseink szerint, a következő időszak pedig további óriási változásokat fog hozni a cégek életébe.

Nem véletlenül félnek rengetegen attól, hogy mi fog történni az elkövetkezendő hónapokban és években, illetve a történéseknek milyen hatásuk lesz.

A cégek nem tudják mire számítsanak és mi lesz számukra az a mentsvár, ami segíteni fog nekik abban, hogy nyertesként jöjjenek ki a nehéz szituációból.

De nem hazudunk: Mint bármilyen változás, ez sem lesz könnyű. Minden krízis helyzetnek megvannak a maga nyertesei és vesztesei.

Azonban a megfelelő hozzáállással, akaraterővel, kitartással és terjeszkedési szándékkal lehetsz az, aki a hullámvölgyből csak még erősebben jön ki!

Mi nem azzal foglalkozunk, hogy tünetileg kezeljük ezt a helyzetet, hanem azzal, hogy a vállalkozásod hosszútávon tudjon prosperálni.

Lesz élet a válság után is, és mi az életről beszélünk, nem egy időszakról. Nem egy pillanatnyi helyzetet oldunk meg, hanem azt, hogyan kell felépíteni és kezelni egy sikeres cég működését!

Mit ne csináljanak azok a vállalkozások, akik a helyzet nyertesei akarnak lenni?

A tömeg követése!

A legtöbb cég a nehézségeket érzékelve, azonnal visszavesz a PR és marketing költségeiből, csakhogy ez az egyik legnagyobb hiba, amit el lehet követni.
Z

Megelégedés!

„A válságban jó, ha a jelenlegi bevételt tartani tudjuk!” – ezt csak azok mondják, akik úgy gondolják, be kell érni a kicsivel is. De ez a felfogás végzetes minden cég számára.

Pánikolás, kapkodás!

Lehet, hogy első pillanatban ijesztő, de nem szabad hagyni, hogy a félelem elhatalmasodjon. Ugyanis, ha nem jól kigondolt stratégia szerint cselekedsz, az csak még nagyobb káoszhoz fog vezetni.
Képzésünkön eláruljuk, mi a siker kulcsa!
Valójában az dönti el, hogy nyertes vagy vesztes leszel, hogy hajlandó vagy-e a gázra lépni és terjeszkedésbe kezdeni. Persze, ezt elérheted egymagad is, nem lehetetlen

Azonban, ha nem akarsz egyedül maradni ezzel a hatalmas feladattal és szeretnéd, hogy mások támogassanak, akkor jó helyen jársz. Mi a győztesek táborába juttatunk!

Megmutatjuk, hogyan tarolhatod le a piacot!
Ha velünk tartasz, nem különböző technikák sorozatát és egy száraz tananyagot kapsz.

Ehelyett, egy működőképes technológiát adunk, ami az esszenciája lesz annak, hogy ne csak túlélj, hanem meg is erősödj. Ez az egész túlmutat a válságon!

Amit tanítunk, az az élet minden területén alkalmazható és bármilyen nehézségben megoldás lehet, nem csak a jelenlegi helyzetben! Egy bevált receptet nyújtunk át, ami mindig működni fog!

Tréningünkön segítünk, hogy:
Z

A vállalkozásodat megelőzze a jó híre, így az ügyfelek Nálad akarjanak pénzt költeni!

Z

Olyan branded legyen, ami pontosan tükrözi a céged értékeit és profizmusát!

Z

Képes legyél különböző gazdasági helyzetek ellenére is prosperálni!

Z

Ne az ügyfelek válasszanak ki Téged, hanem Te őket!

Z

A márkád felkeltse a célközönséged figyelmét!

Z

Ismertté és elfogadottá válj!

Z

Hatásosan kommunikálj minden platformon!

Z

Egy önállóan működő és szilárd alapokon nyugvó vállalkozást tudj kiépíteni!

De egy valamit tisztázzunk: Nem marketingeseket képzünk!
Nem azt fogjuk megtanítani, hova kell kattintanod, miként szerkessz videókat, ugyanis vezetőként nem feltétlenül kell ezzel foglalkoznod.

Viszont, a céged sikere érdekében, rendelkezned kell egy olyan tudással, amivel a marketinged átláthatóvá válik számodra is. Hiszen csak így fogod tudni kiválasztani a legjobb szakembereket vagy ügynökséget és így leszel képes velük a leghatékonyabban együtt dolgozni.

Ahhoz, hogy a marketinged szép eredményeket hozzon, képben kell lenned azzal, mit várhatsz, hogyan kontrollálhatod a munkát és felügyelheted hatékonyan a folyamatokat! Mi pedig ezt az ismeretet biztosítjuk számodra!

Ismerd meg az előadókat
Akik úgy adják át a tudást, ahogy azt kevesen teszik. Megmutatják azt is, hogyan alkalmazd a tanultakat a vállalkozásodban és más területeken is akár!
Ismerd meg az előadókat, akik úgy adják át a tudást, ahogy azt kevesen teszik. Megmutatják azt is, hogyan alkalmazd a tanultakat a vállalkozásodban és más területeken is akár!
​​Németh Netti
A piacot felmérve felismertem, hogy melyek azok a pontok, amelyektől egy marketing folyamat tényleg hatékony lesz, és elad. Így új alapokra helyeztem a PR, marketing és értékesítés kapcsolatát.

Több száz tanulással töltött óra van mögöttem, amitől bizonyosságot szereztem arról, hogy a lezárás technológiáját nem csak értem, hanem alkalmazni is tudom.

Magyarország legeredményesebb trénercégével dolgozom együtt, akik több ezer vállalkozónak segítettek már sokszorozni a bevételüket. Ehhez tettem hozzá azt a stratégiát, amivel a lezárás összeköthető a márkaépítéssel, ezzel folyamata meggyorsítható és előre kezeli az ügyfél vételi ellenállását.

Egyedüliként tudom Magyarországon a brandépítést összekötni a lezárással, ezáltal dupla hatást érünk el. Hiszen, a brand lényege az, hogy bevételt termeljen a cégnek!! Ennek oktatásában nagy hiány van, mert sokan nem tudják, hogyan lehet ezt felépíteni – hiszen egy kulcseleme a lezárás és az értékesítési szemlélet.

Ez az a rés, aminek gyakorlati tudása nálam van. A brand hatékonyságának egy mérője van, az pedig a pénztárca! Ez az a stratégia, amit nem lehet leutánozni, mert aki nem érti a lezárást, az csak sörétes puskával lövöldözik. Én a telibe találás művészetét fogom neked átadni!

Szöllősi Tamás
35 éve vagyok cégvezető, azóta 3 országos szintű projektem volt. Mindnél a saját BRAND kiemelése volt a fő szempont. Ezalatt az idő alatt teljesen kiismertem a brandépítés sikeres összetevőit és azt, hogy cégvezetőként hogyan lehet ezt teljes felelősséggel felépíteni!

Sikerült olyan problémákra megoldást találnom, amire a múltban nem tudtak. Az első két cégemet már 16 és 10 éve eladtam, a mai napig a teljes környék tudja és emlegeti a cégeim nevét. A harmadik cégemet pedig mindössze pár év alatt sikerült országos és közép-európai szinten ismertté tennem!

Olyan gyakorlati tapasztalat és tudás van mögöttem, amit nem lehet az iskolában megtanulni! Ennek a több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően pontosan átlátom, hogyan lehet egy országosan, vagy akár európai szinten ismert brandet felépíteni. Az online kampányaim megtérülése messzemenően túlszárnyalták azt, amit Magyarország legjobb marketing ügynökségei tudtak nekem létrehozni.

Mindig a tökéletességre törekszem, ezért kizárólag olyan vállalkozókkal és cégekkel dolgozom együtt, akik a terjeszkedést komolyan gondolják és készek beletenni a vele járó munkát! Akik viszont elkötelezik magukat emellett, azokat lépésről lépésre végig kísérem a folyamaton, hiszen én már végigjártam és pontosan tudom mik a kiválóan és hatékonyan működő megoldások, amiknek köszönhetően felépül egy sikeres és jövedelmező brand!

De ne csak nekünk higgy!

Olvasd el a kurzusunkat elvégzettek véleményét és bizonyosodj meg arról, hogy nálunk tényleg egy egyedülálló, hatásos módszert ismerhetsz meg!

"A régi Facebook oldalam úgy ahogy volt, rossz volt, nem jól működött és nem tudtam használni. Egy teljesen új vállalkozói oldalt hoztunk létre júniusban, ami azóta ezerrel pörög! Annak ellenére, hogy még csak pár száz követő van az oldalon, de az mind valós, releváns érdeklődő! Volt olyan poszt, ami 3 tanulót hozott nekem, fizetett hirdetés nélkül. A tanultaknak köszönhetően nagyon jól be tudom vezetni az új szalonom Budapest belvárosában, amit szeptemberben nyitottam. Sőt azóta már van 2 új munkatársam is."

( Varga Nóra – Mesterkörmös és Mesteroktató, “VN – a minőségi körmök szalonja” tulajdonosa)

"2022 első felében 250 000 Ft-ot költöttem el hirdetésekre... Mióta Nettitől és Tamástól tanulok, azóta 0 Ft-ot költök hirdetésekre (egyelőre). Viszont az érdeklődők és a megrendelések száma nem csökkent a két időszakot összehasonlítva. Pedig még nem is volt időm minden egyes megszerzett tudást beépíteni a mindennapokban, amit tőlük tanultam!"

( Déber Gábor – Az esküvőfotós )

"Amióta a tanultak szerint elkezdtem használni a közösségi média felületeimet, a követőim és a megtekintéseim száma megugrott, a TikTok profilom szárnyal. 1 hét alatt több 100.000-es nézettséget generáltam, lett több 1000 új követőm és a Facebook csoportomba 2 hét alatt 1200 új tag lépett be. Több megkeresést is kaptam, és folyamatosan építem be a tanultakat az online kommunikációmba.

(Nagy Sándor – Érthető biztosítások)

Ha pedig ez még mindig nem elég, akkor a videókban megismerheted a legszebb eredményeket elért ügyfeleink tapasztalatait

Akik közé akár csatlakozhatsz is!

Kurzusunk limitált férőhelyes!
Csak 50 fő jelentkezését tudjuk elfogadni és előadásaink általában 1-2 nap alatt meg szoktak telni. Úgyhogy, ha fontos számodra az, hogy terjeszkedni tudj, ne várj sokáig!

Így tűnj ki a tömegből!

2023. április 4. (kedd) 10:00-17:00

Alphasonic Üzletház
1044 Budapest Ipari Park utca 8.

Ár: 29.900 Ft + ÁFA / fő

Reméljük, hamarosan találkozunk a képzésünkön!

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése