fbpx
websikehealthcheck

 

EGYEDI AJÁNLATUNK SZÁMODRA,

AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ!

ELŐBB VISZONT OLVASD VÉGIG A LEÍRTAKAT,

HOGY EGYÁLTALÁN NEKED VALÓ-E…

 

 

A két, teljes napból álló, exkluzív képzés pontosan bemutatja, hogyan lehet eredményes PR és marketing kommunikációval piacirányítóvá válni egy válságos időszakban, ezáltal kiemelkedő gazdasági sikereket elérni, amikor ez mindenki szerint lehetetlen.

 

 

 

A következő időszak hatalmas változásokat fog hozni, és a legtöbb vállalkozásnak fájni fog…

és minden ilyen változásnak meg vannak a maga nyertesei és vesztesei. Kevés dolog van, ami annyira meg tudja alapozni a cég jövőjét, mint a széleskörű ismertség és népszerűség. Ennek az alapja pedig az eredményes PR és marketing kommunikáció.

EZ ENGEM IS ÉRDEKEL!

 

 

A Brandépítés lépéseit kizárólag azoknak a vállalkozóknak hoztuk létre, akik…

  • akik úgy szeretnének árat emelni, hogy ne legyen kevesebb vevőjük, hanem emelkedjen a számuk.
  • a terjeszkedést komolyan gondolják, és készek arra, hogy szintet lépjenek a vállalkozásukban.
  • ügyfélbőséget szeretnének, hogy tényleg kizárólag a kiváló ügyfelekkel lehessen csak foglalkozni.
  • nem sablonos, hanem valódi sikereket hozó online kommunikációt akarnak felépíteni.
  • minél több új és potenciális ügyfelet akarnak megszólítani.
  • ismerté és elfogadottá akarják tenni a terméküket vagy a szolgáltatásukat.
  • akik az elkövetkezendő időszakban komoly növekedést akarnak elérni!

 

 

Piacvezetőből piacirányító! Mit jelent ez?

Ma már minden második cég azt állítja magáról, hogy a területén piacvezető. Megfigyeléseink szerint nem az számít, hogy ki nevezi magát piacvezetőnek, hanem az, hogy ki irányítja a piacot. Ki vezeti és adja meg az irányt?

PIACIRÁNYÍTÓVÁ VÁLOK!

 

 

 


A tapasztalatok azt mutatják, hogy a cégvezetők már nem választják a hagyományos marketing megoldásokat, ezért egyre életképtelenebb az a technika, ami mögött nincs értékesítési szemlélet. Hiszen a mai világban már nagyon sokba kerül az, ha nem a cégek választják ki az ügyfeleiket, hanem az ügyfelek választják ki őket!

NEM AKAROK BEÁLLNI A SORBA!

 

“Hogyan építsem fel a személyes képemet, illetve a cég arculatát úgy, hogy profi legyen. Marketing fogások, melyek új vásárlókat szerezhetnek, illetve a meglévőkből új vásárlókat generálhatok. Megtanultam, hogy milyen eszközökkel lehetek a legjobb, kiemelkedő a versenytársak között. “Nem piacvezető akarok lenni, hanem piac irányító!“ – köszönöm!”

– Szilasi Cintia Leyla, pénzügyi szakértő

 

“Nagyon nagy visszaigazolás volt számomra ismét, hogy jó úton haladok. Pontosabban, tudatosabban kell haladnom a célom felé. Kitisztult a fejemben, hogy mi az amivel foglalkoznom kell – hogy mi a fő irányom. A Brandépítés előtt is sok mindent csináltam, ami hasznos, de nem volt tiszta. Inkább kesze-kusza volt. Szóval nagyon köszönöm ezt a két napot! A sok infót, hasznos gondolatot a sok példát!!!”

– Varga Nóra, mesterkörmös

 

 

“A tréning alatt jöttem rá, hogy ki is a vállalkozásom fő versenytársa, akire eddig még nem gondoltam. Miután erre rájöttem arra is kaptam adatot, hogy miként kezeljem és mit használjak a saját promómban anélkül, hogy a versenytárssal konfliktus lenne. A cégem jövőjét óriási mértékben határozza meg a mostani tréning.”

Bálint Norbert, ügyvezető

 

Manapság nem az a nehéz, hogy egy jó marketingest találjunk, hanem egy olyan személyt, aki felelősséget vállal a munkájáért.

A garancia nálunk az a 35 éves cégvezetői tapasztalat, ami alatt 3 országosan és európai szinten ismert brand felépült a kezeink által, illetve az a lezárási technológia, ami már több ezer vállalkozónak segített kiemelkedő sikereket és bevétel növekedést elérni!! 

 

Ismerd meg az előadókat!

Németh NettiNémeth Netti

A piacot felmérve felismertem, hogy melyek azok a pontok, amelyektől egy marketing folyamat tényleg hatékony lesz, és elad. Így új alapokra helyeztem a PR, marketing és értékesítés kapcsolatát. Több száz tanulással töltött óra van mögöttem, amitől bizonyosságot szereztem arról, hogy a lezárás technológiáját nem csak értem, hanem alkalmazni is tudom. Magyarország legeredményesebb trénercégével dolgozom együtt, akik több ezer vállalkozónak segítettek már sokszorozni a bevételüket. Ehhez tettem hozzá azt a stratégiát, amivel a lezárás összeköthető a márkaépítéssel, ezzel folyamata meggyorsítható és előre kezeli az ügyfél vételi ellenállását. Egyedüliként tudom Magyarországon a brandépítést összekötni a lezárással, ezáltal dupla hatást érünk el. Hiszen a brand lényege az, hogy bevételt termeljen a cégnek! Ennek oktatásában nagy hiány van, mert sokan nem tudják, hogyan lehet ezt felépíteni – hiszen egy kulcseleme a lezárás és az értékesítési szemlélet. Ez az a rés, aminek gyakolati tudása nálam van.

A brand hatékonyságának egy mérője van, az pedig a pénztárca! Ez az a stratégia, amit nem lehet leutánozni, mert aki nem érti a lezárást, az csak sörétes puskával lövöldözik. Én a telibe találás művészetét fogom neked átadni!

Szöllősi TamásSzöllősi Tamás

35 éve vagyok cégvezető, azóta 3 országos szintű projektem volt. Mindnél a saját BRAND kiemelése volt a fő szempont. Ezalatt az idő alatt teljesen kiismertem a brandépítés sikeres összetevőit és azt, hogy cégvezetőként hogyan lehet ezt teljes felelősséggel felépíteni! Sikerült olyan problémákra megoldást találnom, amire a múltban nem tudtak. Az első két cégemet már 16 és 10 éve eladtam, a mai napig a teljes környék ismeri a cégeim nevét. A harmadik cégemet pedig mindössze pár év alatt sikerült országos és közép-európai szinten ismertté tennem! Olyan gyakorlati tapasztalat és tudás van mögöttem, amit nem lehet az iskolában megtanulni! Ennek a több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően pontosan átlátom, hogyan lehet egy országosan, vagy akár európai szinten ismert brandet felépíteni. Az online kampányaim megtérülése messzemenően túlszárnyalták azt, amit Magyarország legjobb marketing ügynökségei tudtak nekem létrehozni. Mindig a tökéletességre törekszem, ezért kizárólag olyan vállalkozókkal és cégekkel dolgozom együtt, akik a terjeszkedést komolyan gondolják és készek beletenni a vele járó munkát! Akik viszont elkötelezik magukat emellett, azokat lépésről lépésre végig kísérem a folyamaton, hiszen én már végigjártam és pontosan tudom mik a kiválóan és hatékonyan működő megoldások, amiknek köszönhetően felépül egy sikeres és jövedelmező brand!

 

 

Mit mondanak a korábbi résztvevők? - Hatékony lezárás az értékesítésben - Oláh Tamás

A brandépítés manapság egy divatos fogalom, és azt vettem észre, hogy sok vállalkozó szívesen építené a márkáját, mert felismerte, hogy hasznos lenne. A probléma szerintem viszont az, hogy ha nincs meg a megfelelő tapasztalat vagy kivitelezési szaktudás, akkor nem lesz a képzésnek gyakorlati eredménye. Sajnos a legtöbb helyen csak a divatos közhelyeket puffogtatják és azzal próbálnak szakértőnek tűnni, hogy rengeteg ismeretlen (de nagyon jól hangzó) szakszóval adják le a tréninget. Ezt a felesleges idő és pénzpazarlást szünteti meg a Brandépítés lépései tréning, amit Németh Netti pörgős, fiatalos és a modern kihívásoknak is eleget tevő tudása, valamint Szöllősi Tamás évtizedes márkaépítési gyakorlati tapasztalata, melyet több milliárdos forgalmú cég vezetése közben szerzett. Olyan használható információkat és tudást osztanak meg velünk, amivel már aznap este a tréning után javítani lehet a kommunikáción, vagy épp a márkánk egyéb tulajdonságain. Mindenkinek ajánlom, aki úgy dönt, hogy kezébe akarja venni a márkája, cége sorsát, nem fog csalódni.

Koór Béla
online marketing szakember

Lehet, hogy ez a tréning nem neked való, hiszen nem dolgozunk mindenkivel!

Mit jelent ez pontosan?

 

Ha be akarsz állni a sorba!

Az átlagos cégvezető nehéz gazdasági helyzetekben az első kiadás amit visszafog, az a PR és marketing költségvetés. A PR és a marketing az a fő kommunikációs csatorna, ami fenntartja a cég ismertségét és stabilitását a legnehezebb időszakban is.

“Merjünk kicsik lenni!”

Amennyiben az a hitvallásod, hogy “Merjünk kicsik lenni!”, nem szándékozol szintet lépni és terjeszkedni, ez a tréning nem neked való. Mi a folyamatos növekedésben hiszünk és abban, hogy mindig van hová fejlődni!

“Nekem erre nincs időm!”

Sokan gyors és azonnali eredményt szeretnének. Ám az egyéjszakás siker nem létezik. Ha már az elején úgy gondolod, hogy ezzel nem akarsz foglalkozni, illetve biztosan nem fogsz időt, pénzt és energiát belefektetni abba, hogy később kiemelkedő sikereket érj el, akkor nem egymást keressük. 

 

 

Mit mondanak a korábbi résztvevők? - Hatékony lezárás az értékesítésben - Oláh Tamás

12 éve vagyok a zenei pályán, voltak szép sikereim és voltak nagyon nehéz időszakok is. A zeneipar egy nagyon gyorsan változó terület, ami egyik évben működő stratégia, a következő évben már nem hoz eredményeket. A covid után ismét jelentős átalakulásokat tapasztaltam és úgy éreztem teljesen eltűntem a térképről. Eldöntöttem, hogy új alapokra helyezem a karrierem és mindent másképp kell csinálnom ha szeretnék újra a köztudatba kerülni. Ebben a küldetésben találtam igazi, lelkesítő és támogató csapatra és valódi, működőképes, igazi változásokat eredményező képzésre a Brandépítés lépéseire. Ma már nem lehet a piacon kitűnni és brandet építeni tudatosság és hozzáértés nélkül, és emellett rengeteget ad hozzá, ha olyanokkal dolgozol a sikereidért, akik 100%-ig hisznek benned és Veled együtt, a legjobbat akarják. Mindenkinek aki hasonló döntésre jutott és másképp szeretné csinálni, de még nem tudja hogyan kell, szívből ajánlom, életem legjobb döntése volt!

Horányi Juli (Youli)
zenész, énekesnő

 

Mivel az ügyfél-elégedettség nálunk egy kulcsfontosságú pont, kizárólag olyan ügyfelekkel tudunk együtt dolgozni, akik valóban növekedni és terjeszkedni akarnak.

Nézzük meg, hogy valóban neked
való-e ez a képzés!

JELENTKEZEM!!

 

 

 

A jelentkezés menete!

Időpont: 2022. szeptember 22-23. 10:00-17:00

Helyszín: 1044 Budapest, Ipari park utca 8. – Alphasonic üzletház emeleti oktatóterme

Előadók: Németh Netti és Szöllősi Tamás

A képzés ára 350.000 Ft + ÁFA /2 nap/fő – amennyiben egyedül jössz.

Amennyiben többen jönnétek:

315.000 Ft + ÁFA/2 nap/fő – amennyiben ketten vesztek részt rajta.
295.000 Ft + ÁFA/2 nap/fő – amennyiben hárman vesztek részt rajta.

KÜLÖNLEGES ÉS EGYSZERI AJÁNLAT

AMENNYIBEN MOST JELENTKEZEL,

A 2 NAPOS KÉPZÉST MEGKAPOD 50.000 FORINT

KEDVEZMÉNNYEL ÉS RÁADÁSUL

ELJÖHETSZ DÍJMENTESEN AZ AUGUSZTUS 26-I

BEVEZETŐ ELŐADÁSRA IS!!

Kérj tőlünk visszahívást és 24 órán belül az értékesítőnk felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztessetek, hogyan tudsz ott lenni a tréningen!

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Szöllősi Tamás - Oláh Tamás - bevezetés a brandépítésbe - márkaépítés tréning vállalkozóknak

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése