Szeminárium maximum 100 főnek

KÉK ÓCEÁN MARKETING SZEMINÁRIUMHOGYAN LEGYÉL EGYEDI?SZEMINÁRIUM - ARTE MARENNEL

2020. június 5-6 10:00 – 18:00 (péntek, szombat)

A szeminárium díja 100.000 Ft+ÁFA/fő

Helyszín: Online részvétel

Jelentkezem!

Nézd meg a rövid videót!

100 férőhely, már 39 hely elkelt.

Maradt 61 hely! Most jelentkezz!

KÉK ÓCEÁN MARKETING SZEMINÁRIUM
HOGYAN LEGYÉL EGYEDI?
SZEMINÁRIUM – ARTE MARENNEL

Előadó: Kasza Tamás és ARTE MAREN
Mivel Arte 78 éves, ezért nagy valószínűséggel először és utoljára tartja ezt a tréninget Magyarországon. Ne hagyd ki!

 

Mennyibe kerül a tréning?

A cégvezetés, és ezen belül a marketing stratégia kiötlése csoportos tevékenység, vegyél részt rajta a vezetőiddel, társaiddal együtt!

Eddig itthon Arte Maren nem tartott 300.000 Ft+ÁFA-nál olcsóbb tréninget, amin maximum 30-50 fő vett részt egyszerre, most viszont a jelen körülmények között ONLINE tréningre készülünk, de a szoftver itt is korlátozza a lehetsége résztvevők számát. Ez egy olyan téma, ami sosem volt eddig. Mivel Arte 78 éves, ezért nagy valószínűséggel először és utoljára tartja ezt a tréninget Magyarországon, illetve így ONLINE. Amennyiben nem érne ide, vagy nem lenne kapcsolat vele, akkor engem felkészít teljesen, és úgy adom át, ahogy megtanultam tőle a három másik szemináriumát is az Évtervezőt, a Statisztikai Menedzsmentet és az Épelméjűség Skálája tréninget.

A szeminárium díja május 16-tól: 100.000 Ft+ÁFA/fő

Ismerd fel azokat az embereket, akik HÁTRÁLTATNAK!

Tudd meg, miért van az, hogy egyeseknek rosszul megy a sora, és hogyan segítheted hozzá őket ahhoz, hogy a sorsuk ismét jóra forduljon. Tanuld meg kezelni a munkatársaid termelési hullámzását!

Tudd meg, mit tehetsz a romboló, ám mindennapos helyzetek elhárítására!

TALÁLD MEG KI NEM HAGY KIBONTAKOZNI!

Miért Arte Maren anyagát használjuk?

A választás alapja az, ki miben a LEGJOBB.

Arte több mint 5000 cégtulajdonost képzett ki az elmúlt 45 év során ebben a témában, akik özönlenek a külföldi konferenciákra, ahol Arte fellép. Számos magyar cégvezető csak miatta utazott akár Kolumbiáig, hogy hallhassa.

Számos céget épített fel, olyan termékekre, szolgáltatásokra, melyek eladása önmagában is kihívást jelent. Mostanában adta el a részét a Ulan Nutritional Systems Inc.-ből, mely az USA-ban egy új természetes egészségrendszer kifejlesztője és propagálója.

Arte Maren a legelső üzleti konzulens a bolygón, aki a Hubbard Management Systemet használja. Eredetileg L. Ron Hubbardtól tanult. 1972 januárban kezdte konzulensi pályafutását elsőként a világon!

38 országban tartott emberek ezreinek előadásokat az elmúlt 45 évben. Olyan cégek kérik fel rendszeresen az éves gyűléseiken szónoknak mint a Nestle, Chrysler, IBM, Teledyne, American Airlines, Northwest Airlines, Bank of America, Del Taco, AAMCO, Meeting Planners.

Szerepelt Larry King, Tom Snyder és az Amerika Hangja című műsorban is.

Munkájáért megkapta a WISE ÉLETMŰDÍJAT. Saját TV Show-ját, aminek címe Üzleti Nyelven több, mint 50 kábelcsatorna vette át.

Jelentkezz a tréningre, töltsd ki ezt az űrlapot!