fbpx
Többszörözd a bevételed!
Segítünk a vállalkozóknak felvenni a kesztyűt a 2023-as év kihívásaival és megteremteni, illetve kihasználni minden lehetőséget, amely eredményeképp a gazdasági helyzettől függetlenül, növekedhetnek és fejlődhetnek.

Ez a tréning több, mint 15 éve nyújt egy jól működő, kipróbált receptet. Ez idő alatt több, mint 20.000 ember vett részt a lezárási képzéseken. Akik pedig megértették a tartalmát és a gyakorlatba ültették a tanultakat, azok megsokszorozták bevételüket.

Célunk, hogy egy olyan technológiát mutassuk a vállalkozóknak, amivel gyorsan és sikeresen lehet lezárni egy érdeklődőt a tárgyalás során, tehát a tárgyalás végén kifizeti a terméket vagy szolgáltatást. Akik ezt elsajátították, azoknál az eladási beszélgetések akár 80%-a sikeresen zárul, ezzel kiemelkedő sikereket és ügyfélbőséget tudtak elérni.

Ez a tréning több, mint 15 éve nyújt egy jól működő, kipróbált receptet. Ez idő alatt több, mint 20.000 ember vett részt a lezárási képzéseken. Akik pedig megértették a tartalmát és a gyakorlatba ültették a tanultakat, azok megsokszorozták bevételüket.

Célunk, hogy egy olyan technológiát mutassuk a vállalkozóknak, amivel gyorsan és sikeresen lehet lezárni egy érdeklődőt a tárgyalás során, tehát a tárgyalás végén kifizeti a terméket vagy szolgáltatást. Akik ezt elsajátították, azoknál az eladási beszélgetések akár 80%-a sikeresen zárul, ezzel kiemelkedő sikereket és ügyfélbőséget tudtak elérni.

Miről lesz szó a tréningen?
A „Többszörözd a bevételed!” képzést azért hoztuk létre, hogy könnyedén elkerülhetőek legyenek azok a problémák, amik megkeserítik egy vállalkozó mindennapjait:
A „Többszörözd a bevételed!” képzést azért hoztuk létre, hogy könnyedén elkerülhetőek legyenek azok a problémák, amik megkeserítik egy vállalkozó mindennapjait:

Rengeteg időt kell egy ügyfélre fordítania, aki végül mégsem költ pénzt.

Az emberek inkább a konkurenciánál veszik meg az adott terméket.

Nincsenek új kliensek és a már meglévők sem térnek vissza.

Heteket, hónapokat kell foglalkozni egy érdeklődővel, mire végül eldönti, hogy vásárol-e.

Egy potenciális vevő, miután rábólintott az ajánlatra, szellem módjára eltűnik.

Az eladások száma ad-hoc jellegű, egyszer jól megy, egyszer el se indul.

Mi ezt a technológiát alkalmazva 2022-ban 2,8-szorosára növeltük, de volt olyan ügyfelünk, aki a támogatásunkkal 1 év alatt, 5-szörözte a bevételét!
Mi ezt a technológiát alkalmazva 2022-ban 2,8-szorosára növeltük, de volt olyan ügyfelünk, aki a támogatásunkkal 1 év alatt, 5-szörözte a bevételét!
Kiknek szól a képzésünk?
Értékesítőknek, akik hatékonyabbá akarják tenni a folyamataikat, hogy egy érdeklődő se tudjon nekik ellenállni!

♦  Vállalkozóknak, akik nem elégednek meg a jelenlegi eredményeikkel és szeretnének a legnagyobbak táborába jutni!

Vezetőknek, akik tudják, hogy sokkal több rejlik a cégükben és feltett szándékuk, hogy ezt maradéktalanul kiaknázzák!

♦ Olyan embereknek, akik jobban meg akarják érteni, hogyan lehet hatékonyan kommunikálni egy másik személlyel és elérni azt, hogy az elvártak szerint cselekedjen!

♦ Azoknak, akik fejlődésre, prosperálásra vágynak és ezért képesek és hajlandóak is tenni, mindezért pedig felelősséget vállalnak!

 

Ha magadra ismertél bármelyikben, akkor ki merjük jelenteni: a tréning elhozhatja számodra azt a változást, ami az előrejutáshoz kell!
Ismerd meg Oláh Tamást, a „Többszörözd a bevételed!” trénerét!

Oláh Tamás vagyok, lezárási specialista tréner.

 

1994 óta foglalkozom értékesítéssel és 15 éve vagyok tréner… Ezalatt az idő alatt több, mint 20.000 ember vett részt a lezárási képzéseken, így kijelenthetem, a trénerek közül én képeztem a legtöbb értékesítőt Magyarországon.

3 könyvet írtam értékesítés témában és további 7 könyvben vagyok társszerző.
Új alapokra helyeztük az értékesítés eddig oktatott módszereit, és egy teljesen kidolgozott rendszert hoztunk létre. Ezalatt olyan stratégiát értünk, amely megoldja az értékesítés problémáit. Így sikerült olyan dolgokat kezelnünk, amit a múltban nem tudtak. Ugyanis a lezárás nem az eladás utolsó lépése, hanem egy stratégia az elejétől a végéig, amit tudatosan fel kell felépíteni. Így kizárólag azokkal a vállalkozókkal tudok együtt dolgozni, akik hajlandóak elköteleződni a fejlődés mellett és valóban terjeszkedni akarnak.

De mi is az a lezárási technológia?
A lezárás az értékesítés teljesen kidolgozott rendszere, amely megmutatja, hogyan tudjuk megnyerni az ügyfél figyelmét és erős egyetértéseket kialakítani. Továbbá azt, miként érjük el, hogy a személy nálunk költse el a pénzét.

A sikeres lezárásnak öt stratégiai pontja van, amit ezen a képzésen mondunk el először. Az eladási pontok bemutatják, mit kell tenni ahhoz, hogy vásároljanak tőlünk, de nem csak a tárgyalásra, értékesítésre fókuszálnak. Előtte és utáni is megmondják, mit csináljunk a siker érdekében, egy egyszerűen megérthető és követhető rendszert nyújt.

Mennyire könnyű csinálni?

 

Akik elsajátítják a technológiánkat, és ezzel együtt megismerik az emberi elme döntési mechanizmusát vásárlási helyzetben, azoknak a lezárás elképesztően könnyű lesz! Imádni fogják. Jobb állapotba fognak kerülni általa, ahova az ügyfeleiket is felhozhatják. És ez az az érték, ami miatt őket fogják választani a konkurenciával szemben.

Nálunk a tematika nem összefüggéstelen technikák sorából áll, hanem egy komplett
technológiából, ami rengeteg ügyfelünknek segített!
Olvasd el véleményeiket!

“Ha megkérnétek, hogy a mai napot egyetlen mondattal jellemezzem... Nos az a "Sorsfordító felismerések" lenne. Rengeteg könyvet elolvastam, rengeteg tréningen részt vettem az elmúlt 2 évben, de ennyire szemfelnyitó, érthető, egyszerű, jól levezetett technológiaesszenciát még sehol sem kaptam. Ha született élni akarás és erős túlélési ösztön zubog benned, mint ahogyan bennem is, nem lehet kérdés, ott a helyed!”

(Illés Ákos – rendezvényszervező, hálózatépítő)

“Sokkal jobban érzem a lezárást ezzel kapcsolatban a sikerem, hogy 3-perc alatt lezártam egy ügyfelet és sikeresen megkötöttem az üzletet. A legnagyobb nyereségem, hogy az utolsó díjmentes képzés után a bevételem 5-szöröztem.”

(Fejjel Dávid – pályázati rendszer értékesítés)

“Tamással az a helyzet, hogy az első ingyenes tréningjéből tanultam és kerestem annyit, hogy ki tudtam fizetni a következő fizetőset, amiből kerestem annyit, hogy ki tudtam fizetni egy éves együttműködést.”

(Kaposvári Gergely, személyi edző)

“Elmondhatatlan az az érzés, hogy olyan emberekkel vagy együtt ahol mindenki jobb akar lenni. Érezni lehet, hogy jó helyen van az ember! Mindenki azon dolgozik, hogy jobb kapcsolatba kerüljön az ügyfelekkel! Kaptunk egy csomó leckét is, ma már elkezdtem dolgozni rajta. Ha emberekkel foglalkozol és jobb akarsz lenni benne, menj te is el erre a tréningre!”

(Sütő Mónika – pénzügyi tanácsadó)

“Számtalan nyereségem volt és megértésem. Használható tudást kaptam, amit alkalmazni lehet. Tamás 14 éves tapasztalata hatalmas érték és ami a legfontosabb ezt át is tudja adni. Valóban Lezárási Specialista és amit tőle tanulhatunk azt a munkámban sőt magánéletünkben is tudjuk használni. Tanulni, fejlődni sohasem késő.”

(Juhász Józsefné – tanárnő, hálózatépítő)

“A tréning reálissá, érthetővé tette számomra az értékesítést, mint szakmát. Tudatosságot adott azzal kapcsolatban, hogy szándékkal és kitartó, töretlen gyakorlással elsajátítható, mivel ebben a képzési rendszerben tartalmi hiányosságok. Megbízható, pontos, teljes és alkalmazható tudást ad ebben a tárgykörben.“

(Sebestyén Ágnes – Vezetői siker képzési asszisztens)

“Olyan átfogó rendszer alapjait ismerhettem meg, ami bizakodással tölt el, hogy én is képes leszek megtanulni és a gyakorlatban hatékonyan alkalmazni az értékesítés és kommunikáció fogásait.”

(Simon Zsuzsa – hálózatépítő)

“Végig azt érzem, hogy ez egy nagyon jól összerakott, működő rendszer. Csak csinálni kell, és megjönnek az eredmények.”

(Gyarmati Attila – értékesítő munkaerő közvetítésben)

“Tamás az egyik ember, akinek hála az elmúlt időben ekkora sikereket tudtam elérni. Olyan egyszerű összefüggésekkel mondja el a bonyolult dolgokat, hogy az valami eszméletlen és aki ezeket alkalmazza, annak lehetetlen, hogy ne legyen a legjobbak között!

(Nagy Sándor – Érthető biztosítások)

Jelentkezési információk:

Többszörözd a bevételed!

2023. április 12. (szerda) 10:00-17:00

1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. – Lurdy Ház

Ár: 10.000 Ft

(Az ár az áfát tartalmazza.)

A tréning több blokkból áll, ezeknek a nagy része állandó, azonban az utolsó két rész mindig más, egy éppen aktuális témára fókuszál. Az alapok mellett a legközelebbi téma: Az ügyfélszerzés törvényei

Most már rajtad múlik: Egyhelyben maradsz vagy jelentkezel hozzánk és győztessé válsz?
Mi a fizetés és a jelentkezés menete?
Miután kitöltötted az űrlapot, az email címedre elküldjük a díjbekérőt, amely a fizetéssel kapcsolatos minden szükséges információt tartalmaz. A jelentkezésed csak a fizetés után érvényes, ezután fogunk tudni Neked helyet biztosítani.
Mi történik, ha nem tudok ott lenni a képzésen?
Amennyiben ezt 48 órával a képzés előtt jelzed a hello@olahtamas.com címen, akkor keresünk Neked egy másik, alkalmas időpontot. Azonban, ha kevesebb, mint 48 órával előtte jelzed, sajnos már nem tudjuk átszervezni a jelentkezésedet és a pénzt sem tudjuk visszaadni.
Hogyan tudom kézhez kapni a könyvet?
Minden résztvevőnek elküldjük a könyvet PDF-ként is, azonban nyomtatott formátumban kizárólag a helyszínen tudjuk odaadni. Ha Te semmiképp sem tudsz eljönni érte, akkor más is átveheti a könyvet, amennyiben ezt jelzed nekünk előre.
Online közvetítitek a tréninget?
Nem, semmiféle felvételt nem készítünk a tréningről és ez a résztvevők számára sem engedélyezett. Nem szeretnénk, ha bárki hozzájutna ehhez az értékes tudáshoz, ez a Te érdekedet is szolgálja.
Kérdésem van! Kihez fordulhatok?
Adminisztratív kérdés esetén (például nem kaptad meg a díjbekérőd), keresd ügyfélszolgálatunkat:
hello@olahtamas.com
06 70 850 5038
Szöllősi Eszter

Tréninggel kapcsolatos kérdés esetén, keresd értékesítési tanácsadónkat:
szabobalazs@olahtamas.com
06 20 918 3085
Szabó Balázs

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése